Sztárok

Jakupcsek Gabriella őszintén vall válásáról

Mai fejjel többet dolgozna házassága megmentésén Jakupcsek Gabriella, aki azt is elárulta, hogy még a megcsalást is meg lehet bocsátani.

Első férjével, Máté Gáborral való kapcsolatáról mesélt a Story4 TV műsorában Jakupcsek Gabriella. A kapcsolatuk sikertelenségét részben a fiatalság számlájára írja, és ma már egész másképp viselkedne. „Tíz évvel később hosszan küzdöttünk volna ezért a házasságért. Terápiára jártunk volna vagy elutazunk valahová, de mind a ketten munkamániások voltunk, és belekerültünk egy rettenetes anyagi kudarcba” – mondta a tévés.

„A válásom egy nagy kudarc volt, de a mi kudarcunk, Gáborral. Fiatal voltam, és nagyon akartam élni. Nem éreztem, hogy bele kell törődni abba, ha az embert hanyagolják egy kicsit. Én sokat voltam külföldön, ő sokat a színházban, és ez egy kapcsolatnak nem tesz jót (…) mint nő valószínűleg egyedül hagytam” – vélekedett Jakupcsek a Blikk szerint.

A műsorvezető szerint még a megcsalásból is lett volna visszaút. Máté Gábor ugyanis félrelépett az azóta elhunyt Albert Györgyivel, sőt később össze is házasodtak. „Egy hosszú házasságban vannak kompromisszumok. [Albert Györgyi] sok fájdalmat okozott a gyerekeimnek és magának is, önsorsrontó ember volt. Nem volt ez jó senkinek. Nekünk, a kapcsolatuknak. Saját magát tette tönkre. Van az az embertípus, akinek minden csak addig kell, amíg megszerzi. Szerintem ő ilyen volt, és ebbe halt bele” – fogalmazott a műsorvezető.

Jakupcsek Gabirella úgy érzi, az MTVA-tól való kirúgásával elvették tőle a lehetőséget, hogy valaha újra műsort vezessen, számára ez a legfájóbb pont a történetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top