Sztárok

Új műsorban debütál Fördős Zé

A Konyhafőnök zsűritagja egy teljesen új szerepben próbálhatta ki magát: egy epizód erejéig az Oltári csajokban tűnt fel, ahol az egyik szereplő kiengesztelésül hívta meg.

Hétfőn startolt az RTLII új sorozata, az Oltári csajok. A színészek közül Michl Julit és Ember Márkot már bemutattuk, ma este viszont egy újabb szereplő tűnik fel a műsorban. Méghozzá nem más, mint Fördős Zé, akit a csalfa vőlegény hívott meg szerelme kiengeszteléséül. A gasztroblogger arról beszélt az NLCafe.hu-nak, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor ilyen szerepben találta magát. 

„Előfordult már korábban, hogy meghívtak baráti vagy céges rendezvényre, de olyan is, hogy egy srác ezzel kedveskedett a barátnőjének. Örülök, hogy az emberek tényleg szeretnek, és meghívnak, jópofa meglepetés ez. Ha megjelenek, és nem futnak el sikítva, már annak is nagyon örülök. Ilyenkor együtt főzünk, sztorizunk, jól szórakozunk, és a végén egy kötetlen, baráti vacsora lesz belőle” – emlékezett vissza a Konyhafőnök VIP zsűritagja, majd hozzátette nagyon élvezte a közös munkát a stábbal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top