Sztárok

Sütő Enikő nem néz ki 60 évesnek

Az a bizonyos negyedik X nagyon megviselte annak idején Sütő Enikőt, aki most már boldogan készül a hatvanadik születésnapjára, mert elégedett magával.

Várkonyi Andreáék a Micsoda nők! legutóbbi adásában arról beszéltek, hogy van élet negyvenéves kor után is, de a negyedik x mégis sok nő számára vízválasztó. Mint kiderült, Sütő Enikőnél is így volt, de ma már nem zavarja a kora. 

Én jövőre hatvan leszek, és már nem emlékszem, milyen volt negyvennek lenni. Ezt csak azért mondom, mert minden nézőpont kérdése. Annyira odavoltam, amikor negyven lettem, és annyira odavagyok, hogy már nem lehetek negyven.

Sokan talán nem is feltételeznék, hogy Sütő Enikő vállalja a korát, de a modell szerint nincs is értelme letagadnia, hiszen akkor is ugyanannyi, ha nem mondja meg.

Korábban úgy fogalmazott: talán azért nem látszik rajta a kora, mert próbál nyitott maradni mindenre, kíváncsi, lelkes és életigenlő.

„Reméltem is, hogy ezt mondja már végre valaki” – mondta a modell, miután Várkonyi megdicsérte, hogy nem mondaná meg, mennyi idős Enikő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top