Sztárok

Az igazság Várkonyi Andrea botoxkezeléseiről

Várkonyi Andrea plasztikai műtéteiről, botoxkezeléseiről sokszor lehetett már találgatásokat olvasni. Most a Micsoda nők! adásában a műsorvezető szeretett volna őszintén beszélni ezekről.

Amióta a Micsoda nők! elkezdődött, Várkonyi Andrea tartja magát az ígéretéhez, hogy egészen új oldaláról ismerhetjük meg. Szeret pikáns és kényes témákat feszegetni, legutóbb éppen a szépészeti beavatkozások kerültek szóba, amikor a negyven feletti életről beszélgettek Doszpot Evelinnel és Sütő Enikővel. 

„A világ és a szemléletmód csúszott el” – kezdte Várkonyi Andrea, aki szerint ma már, ha valaki jól néz ki, azonnal feltételezik róla, hogy botoxkezelése volt, arcplasztikája vagy más plasztikai beavatkozása. 

Egyszerűen nekem van egy szerencsés genetikám, és nem látszik a negyvenkét év, de már az van, hogy nem hiszik el.

A Micsoda nők! vendégei egyetértően bólogattak, szerintük egyértelműen látszik, hogy a műsorvezető nem hazudik a botoxról, mivel korábban is kifejtette: nem ördögtől való, ha valaki így érzi magát szépnek. 

Folyamatosan mondják, hogy biztosan telenyomták botoxszal, felvarrták az arcát, és nem győzöm magyarázni, hogy nem.

Miközben erről mesélt, Sütő Enikő meg is jegyezte a plasztika témával kapcsolatban, hogy ez a tipikus eset, amikor vagy azért szólnak be valakinek, mert botoxoltat, vagy éppen azért, mert nem teszi. Majd összefoglalta a tanulságot:

Ha szeretnéd látni, mit mond a témával kapcsolatban a szakértő, akkor kattints a videóra!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top