nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újabb magyar rendező zaklatási ügyei kerülhetnek nyilvánosságra

Újabb magyar rendező zaklatási ügyei kerülhetnek nyilvánosságra

Az valahol sejthető, hogy nem Marton László az egyetlen színházi szakember, rendező, aki szexuálisan zaklatta kollégáit. A molesztált nők vallomásai egyre több korábbi áldozatot is megszólalásra késztetnek. Színházi körökben már tudják, kiről fog szólni a következő botrány.
NLCafé
f Ajánlom

Az Egyesült Államokban a Weinstein-ügy után folyamatosan borulnak ki a hírességek szennyeskosarai, vélhetően nem lesz ez másként Magyarországon sem Marton László zaklatási ügye után. A Bors már előre megágyaz a következő botránynak: bár nem nevezik meg a színházi szakembert, de elég jól körbeírják ahhoz, hogy elindulhasson a találgatás.

Neve folyamatosan előkerült, ahogy a Marton-ügynek igyekeztek utánajárni a lap újságírói. Kiderült, hogy egy országosan ismert rendező nevét hozták fel azok, akiket Marton László szexuális zaklatásai miatt kérdeztek meg. A Bors szerint a nős férfi esete még Martonénál is kényesebb, mert sokszor nem állt meg ott, ahol a Vígszínház korábbi rendezője igen.

„Viselt dolgai a zaklatáson is túlmutatnak. A róla szóló pletykákban férfiak és nők, sőt több esetben kiskorúak is szerepelnek. Hogy a férfi pontosan tisztában van tettei súlyával, ebben szinte mindenki biztos. Hogy álmatlan éjszakái vannak mostanában, abban is. Hogy retteg a leleplezéstől, ehhez sem fér kétség. És ha igaz, amit róla mondanak, fájhat is a feje, ugyanis úgy tudjuk, már a Marton-ügy kirobbanásakor több színházi dolgozó is azon gondolkodott – és gondolkodik a mai napig is –, mit tudnának tenni, mikor és hogyan hozzák nyilvánosságra az illető nevét” – írja sejtelmesen a Bors.

Megosztás Facebookon