nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csősz Boglárkát nem ismertük fel 14 évvel ezelőtti fotóján

Csősz Boglárkát nem ismertük fel 14 évvel ezelőtti fotóján

Csősz Bogi tegnap este Hajdú Péter vendége volt az Esti frizbiben, ahol egy szexi hastáncot lejtett. Most megmutatta, hogy ment ez neki 14 évvel ezelőtt.
NLCafé
f Ajánlom

Csősz Boglárka vallomása, miszerint az apja alkoholista volt, és kezet emelt az anyjára, egy országot megdöbbentett. A színésznő Hajdú Péter Esti frizbijében ismerte be, hogy nehéz gyerekkora volt. Úgy látszik, Bogi a nagy vallomások embere, korábban például azt is elmondta, hogy miért nem szeretne gyereket szülni milliárdos férjének, és hogy szereti provokálni a népet, hiszen szerinte őt ez viszi előre. A tegnapi műsorban egy szexi táncot is lejtett Hajdúnak, ma pedig megmutatta, hogy nézett ki, amikor először hastáncolt 2003-ban. Hát, mi nem nagyon ismertük fel!

'Esti Frizbi' talkshow tonight, the 29th of October at 21:10 PM on @atv.hu, Hungarian Channel! Remembering my oriental dance from the music video of Sertab Erener, 'Everyway that I can', 2003 Eurovision contest winner. Scroll left for pictures.⬅️Watch the musicvideo from the link under⬇️✨💫 Ma este, Október 29-én 21:10 órától, Esti Frizbi @hajdu.peter.official az ATV-n. Emlékezünk a keleti táncomra a Sertab Erener, török énekesnő, 'Everyway that I can' című klipjében, mellyel megnyerte a 2003-as Eurovíziós fesztivált. Balra pörgess a képekért⬅️Nézd meg a klipet ezen a linken: https://m.youtube.com/watch?v=f7qVWQHG8y4 #talkshow #orientaldance #atv #hungarianchannel #boglarkacsosz #actress #dance #eurovision #sertaberener #everywaythatican #song #musicvideo

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

„Emlékszem, amikor Sertab Erener »Everyway that I can« című videoklipjében táncoltam, 2003-ban. Abban az évben ő nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált” – nosztalgiázott Bogi, és a nagyszerű kisfilmet is csatolta. 

Megosztás Facebookon