Sztárok

Bruce Willisé az idei év legparább halloween-jelmeze

A színész ráadásul egyik legjobb barátjával közösen a páros jelmezek kategóriájában alkotott maradandót, mutatjuk a képet!

Bruce Willis producer barátja, Stephen J. Eads társaságában volt hivatalos a filmrendező, M. Night Shyamalan halloweenpartijára Philadelphiában. A Shyamaween elnevezésű rendezvényre ajánlott volt kreatív jelmezben érkezni, mindenki John McClane-je pedig egészen csodálatos ötletet valósított meg a bulira.

Willis ugyanis megdumálta Eadst, hogy öltözzenek be a legendás Stephen King-horror, a Ragyogás borzongató ikerpárjának, a Grady ikreknek.

A Ragyogás Grady ikrei rengeteg filmrajongónak okoztak rémálmokat (Fotó: Tumblr)

A 62 éves színész és az asszisztenseként is dolgozó Eads a parti abszolút sztárjaivá váltak, bár azt nem tudjuk, hogy az ikrekhez hasonlóan ők is egyszerre beszéltek volna. Az azonban biztos, hogy Willis nagyon élvezte a hülyéskedést, több szemtanú is azt állítja, hogy szinte le sem lehetett vakarni a vigyort az arcáról.

A jóbarátok jelmeze elnyerte Emma Heming Willis, a színész feleségének tetszését is, ő az alábbi fotót töltötte fel Instagram-oldalára.

Heming és Willis egyébként 2009-ben házasodtak össze, mindjárt kétszer is. Az első frigyre ugyanis a Brit Nemzetközösséghez tartozó Turks és Caicos-szigeteken került sor, ezt a ceremóniát azonban az amerikai törvények nem ismerték el házasságként, így hat nappal később újabb esküvőre került sor, ezúttal már Kaliforniában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top