Sztárok

Berkes Olivér a szakításáról mesélt

Berkes Olivér eddig nem beszélt a magánéletéről, de most Berki Krisztián rákérdezett: kiderült, az énekes hét hónapig járt együtt egy táncoslánnyal, akivel nemrég szakítottak.

Berkes Olivér többek között a Sztárban sztárról, a jövőjéről, a karrierjéről és a magánéletéről is mesélt a reggeli Fem3Caféban. Eddig nem tudtunk sokat az énekes szerelmi életéről, most viszont kiderült, hogy 7 hónapig együtt volt egy lánnyal, akivel nemrég szakítottak, így még nagyon friss az élmény. Berki Krisztián rákérdezett, hogyan éli meg a szingli életet. 

„A privát szférát mindig szeretném privát szféraként kezelni, és ezt a jövőben is így akarom csinálni” – mondta Berkes Olivér, mire Berki azzal jött, hogy ha ekkora produkcióban szerepel, akkor bizony az emberek az életének erre a részére is kíváncsiak… „Na jó, minden rendben. Jól vagyok, bár nyilván van ennek egy kifutási ideje. Még mindig nagyon tisztelem az illetőt. Csodás időszakot köszönhetek neki, 8 hónapig nagyon boldogok voltunk, de úgy hozta a sors, hogy külön utakon folytatjuk” – mondta Olivér, aki azt is elárulta, hogy ez volt eddig a leghosszabb kapcsolata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top