Sztárok

Bárdosi Ildi a meddőségéről: „Sírtam, hogy mi lesz velem”

Amikor az orvosok közölték Bárdosi Ildivel, hogy valószínűleg nem lehet gyereke, az sokkolta. Drasztikus életmódváltása után fél évvel mégis sikerült teherbe esnie, amit eleinte el sem akart hinni.

Nem hagyta, hogy a kétségbeesés maga alá gyűrje, pedig Bárdosi Ildit komolyan megviselte, amikor az orvosok megmondták neki: valószínűleg soha nem lehet gyereke.

Ez nagyon durva, és ezért is szeretném terjeszteni ezzel kapcsolatban az igét, mert nekem a szemembe mondták, hogy nem lehet, és hogy ha lehet is, nagyon-nagyon nehéz lesz. Jöttem ki nem egy orvostól sírva, hogy mi lesz velem, meg egyáltalán, ott álltam 23 évesen.

Bárdosi Ildi fontosnak tartja, hogy a meddőségről beszéljen

Bárdosi Ildi Joshi Bharatnak mesélt az érzéseiről és a megpróbáltatásairól, mert szerinte fontos tudni azt is, milyen pozitívra tudnak fordulni a dolgok. Amikor az orvosok meddőnek mondták, akkor Ildi úgy érezte, hogy jó formában van, sportos lány volt, odafigyelt magára. Ennek ellenére úgy határozott, hogy életmódot vált. 

Elszántam magam, mert olyan tüneteket produkáltam, ami az inzulinnal függ össze. És akkor mondtam azt józan paraszti ésszel, hogy rosszul is étkeztem, sokat stresszeltem… és akkor mondtam azt, hogy jó, akkor minden rossz ételt kiveszek az étkezésemből, a cukor, a liszt, mindent így drasztikusan kivettem. Nem tudom, hogy most már újra tudnám-e csinálni.

Ma már Bárdosi Ildi kétgyerekes anyuka, és ahogy mesélte, még őt is meglepte, milyen hamar sikerült teherbe esnie, miután drasztikusan változtatott a szokásain. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top