Sztárok

A Maffiózók színésznőjét is megerőszakolta Weinstein

Annabella Sciorra még mindig annyira fél Weinsteintől, hogy egy baseballütőt tart az ágya mellett.

Annabella Sciorra, a Maffiózók című tévésorozat színésznője a legutóbbi áldozat, aki a The New Yorker magazinnak számolt be arról, hogy a befolyásos producer, Harvey Weinstein megerőszakolta. Sciorra a lapnak elmondta: Weinstein a kilencvenes évek elején, az otthonában támadta meg először, és aztán évekig zaklatta szexuálisan. A színésznő hozzáfűzte: még mindig annyira fél Weinsteintől, hogy egy baseballütőt tart az ágya mellett.

Sciorra arról is beszélt: Weinstein áldozataira nagy nyomás nehezedett, hogy hallgassanak, többek között azért is, hogy a tekintélyes filmproducer ne rombolja le a karrierjüket. Mint felidézte: miután Weinstein megerőszakolta, 1992 és 1995 között nem dolgozott. Azt hitte, e mögött a Weinstein-gépezet állt – mondta.

Mindeddig több mint 50 nő, köztük Rose McGowan színésznő és Gwyneth Paltrow állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Weinstein zaklatta vagy megerőszakolta őket. A filmjeivel több tucatnyi Oscar-díjat begyűjtő producer azonban határozottan tagadott minden szexuális erőszakkal kapcsolatos gyanúsítást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top