Sztárok

Csepregi Éva élete legnehezebb időszakán van túl

A Neoton énekesnője végre új életet kezdhetett új otthonában, ahová azután költözött, hogy két éve véget ért 15 éve tartó kapcsolata.

Csepregi Éva már akkor úgy döntött, hogy túlad a közös családi fészken, mikor párja, Attila kiköltözött. Nemcsak azért határozott így, mert a 320 négyzetméter kongott az ürességtől, hanem mert szabadulni akart az emlékektől. „A tizenhárom éves tacskómat hoztam csak magammal az új lakásba, most az ő lelkét kell ápolnom, aztán majd jöhet az enyém” – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő, aki az elmúlt két évet koncertekkel, lakásvásárlással, -eladással, felújítással töltötte.

„Nehéz időszakon vagyok túl, de egy új élet mindig izgalmas” – mondja, majd hozzáteszi, rossz volt megválni az otthontól, ahol 15 évet töltöttek párjával. Csepregi Éva elmondta azt is, hogy most egy lakóparki lakásban él, amit lakberendező barátnője alakított át. „Egyedül élek, de közben mégsem, mert a fiamnak is vettünk egy lakást a lépcsőházban” – árulja el Éva, aki a legjobban most idős kutyája miatt aggódik.

„Szerencsére megtanultam gyorsan túljutni a tragédiákon, de a koncertek is sokat segítenek. Alapjában véve rend van a lelkemben, de érzem, hogy foglalkoznom kell még magammal” – vallotta be Éva, aki úgy érzi, az életvitelét egy szakmabeli tudná igazán megérteni és elfogadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top