Sztárok

Szabados Ági: „Remegett kezem-lábam”

Ismét újabb versenyzőkkel bővült a Konyhafőnök VIP versenyzőinek köre, akik között Szabados Ági, az RTL Klub híradósa is próbára teszi gasztronómiai tudását.

Szabados Ági egyből a Konyhafőnök VIP csapatversenyes napjába csöppent, amikor is Varga Viktorral kellett háromféle reggelit elkészíteniük. A páros igyekezett mindent beleadni, ám Ági újonnan érkezett versenyzőként igencsak izgult. Bár konyhai rutinja azonnal megmutatkozott, apróbb hibákat ő is elkövetett. Többek között egy ilyen kapkodásból adódó hibából támadt hatalmas gőz a konyhában. Hogy a víz felforrását gyorsítsák, a lábast előre felteszik melegedni, míg a vízforralóban külön melegítik a vizet. Ám, amikor Ági a forró vizet beleöntötte a szintén felhevített lábasba, hatalmas párafelhő csap fel.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP Varga Viktor és Szabados Ági

„Nem tudom, ez forr szerinted?” – tette fel ironikusan a kérdést Szabados Ági, aki hiába kapja le azonnal a forró vízzel teli lábast, az csak ontja magából a gőzfelhőt. „Utoljára nagyjából akkor izgultam ennyire, mikor a Híradót vezettem életemben először az RTL Klubon. Remegett még a kezem is” – árulta el a műsorvezető, akinek konyhai szárnypróbálgatását és az eredményét is láthatják már a nézők. 

A Konyhafőnök VIP csapatai így teljesítettek a konyhában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top