Sztárok

Sárosdi Lilla férje nem bocsát meg Marton Lászlónak

Schilling Árpád szerint Marton László egyszerűen csak megkerülte a problémát. Elmondta, szerinte mit kellene tennie.

Közleményben bocsánatot kért Marton László, amit Sárosdi Lilla zokogással fogadott. Óriási dolognak nevezte a fejleményeket, és azt mondta megbocsát, azt azonban kihangsúlyozta, hogy azzal ellentétben, ami a közleményben áll, ami történt, az nem közeledés volt, hanem kényszerítés, zaklatás.

A feleségével ellentétben a szintén rendezőként dolgozó Schillin Árpád nem bocsát meg Martonnak. „Megkerülte a problémát. Én azt mondanám neki: állj ki, és mondd azt, hogy nem volt rendben, amit csináltál! Most ezzel azt közvetíti a világ felé, hogy az közeledésnek, udvarlásnak számít, ha egy nő arca elé tolom a hímtagomat, mindezt úgy, hogy a másik fél nem kérte. Ezt nem lehet! Ne a nő felelőssége legyen az, hogy a férfiak herék! Verebes István meg elmondja, hogy szegény Marton, az öregember a halálán van, aztán ez a nyilatkozat. Szerintem Martonnak nem kávézókba kéne járnia Verebessel, hanem pszichológushoz. Hiszem, hogy nem volt tisztában a tette súlyával, neki ez természetes volt. Akár még hősként is kijöhetne ebből az egészből, de akkor szembe kell néznie a tettével, és mindent elmondani” – nyilatkozta Schilling Árpád a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top