Sztárok

Védik a koronatanút, aki Kozsó ellen vallott az áramlopási ügyben

Amikor már azt hinnénk, túlléptünk a bírósági ügyön, előkerül egy koronatanú, aki Kozsó ellen vallott az áramlopási ügyben. „Anna” az énekes egyik alkalmazottja volt, aki ellene fordult.

Egyre reménytelenebb helyzetbe kerül Kozsó, miután a Budapesti Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként idézte be az áramlopásos ügyéhez kapcsolódó bűncselekmény miatt. A gyanú kényszerítés, az ügy elszenvedője pedig egy volt alkalmazott, aki jelenleg védett tanúként, elrejtőzve él. A Story magazin megtalálta, a fiatal nő pedig válaszolt a kérdésekre.

„Kozsóról mindig tudtuk, hogy sok helyen vannak jó kapcsolatai. Még ott is, ahonnan nem lenne szabad kiszivárognia semminek – kezdte Anna (nem így hívják, csupán a személyazonosság elrejtése miatt) a lapnak.  –Miután Zoli megtette a feljelentést, Kozsó megjelent az új munkahelyemen. Megpróbált rávenni arra, hogy vonassam vissza Zolival a vallomását. Azt mondta: ha nem teszem, rám, illetve ránk keni az egész áramlopást, és évekre börtönbe csukat. Attól is tartok, hogy a családomnak is baja eshet” – fejezte ki aggodalmát a lány, aki vallomást is tett a rendőrségen. 

„Emlékszem, annyira féltem, hogy nem mertem egyedül maradni. Szót fogadtam, mert magam is éreztem, hogy tennem kell valamit, így a megfelelő hatósághoz fordultam, ahol meghallgattak, és átvették a bizonyítékokat” –mondta Anna, aki legszívesebben elfelejtené az egészet, de nem tudja, hiszen koronatanúként később még szükség lesz rá. Kozsóra egyébként rájár a rúd, hiszen nemrég elütött egy nőt, aki komoly sérüléseket szenvedett a balesetben, viszont úgy látszik, ezt megúszhatja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top