Sztárok

Oroszlán Szonja Marton Lászlóról: Semmilyen „üzenetet” nem küldött felém

Az utóbbi napok történéseit Oroszlán Szonja sem hagyhatta szó nélkül. Amit megosztott a közösségi oldalán, az sokakat felháborított, a rajongóit pedig saját maga ellen fordította.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kerüljön elő egy-egy újabb színésznő, akit annak idején Marton László zaklatott. A Vígszínház nemrég kiadott közleményében azokhoz a nőkhöz szól, akiket az egykori főrendező szexuálisan zaklatott, most pedig már a színház regnáló igazgatója, Eszenyi Enikő is felszólalt az ügyben. A sort Sárosdi Lilla vallomása nyitotta, majd újabb esetek kerültek napvilágra. Marton László azóta lemondott, és a katedrát is otthagyta. Akadt viszont olyan is, aki megvédte Marton Lászlót: Oroszlán Szonja arról vallott a közösségi oldalán, hogy ez vele sosem történt meg, mert ha így érezte, időben elsétált…

„…Dolgoztam Marton Lászlóval, négy éven keresztül. Egyetlen, harmadéves »zenés osztályos«-ként odavett a Vígbe gyakorlatra. Többször ültem mellette a nézőtéren, voltam az irodájában négyszemközt vele, szakmáról beszélgetve. Soha, semmilyen »üzenetet« nem küldött felém, amitől rosszul éreztem volna magam, mint nő, egy férfi társaságában.

Ebben a világban, ahol most divat a női emancipáció, most épp meg vagyunk sértődve férfiakra. Most ki lehet adni, bátrak leszünk és lázadunk. De ez csak minket stresszel. Nem ettől leszünk emancipáltak és erős nők, hanem az önmagunkba vetett hitünktől. 

Igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket”

– írta a közösségi oldalán Oroszlán Szonja, aki ezzel pont az ellenkezőjét váltotta ki a rajongókból, mint amit előzetesen szeretett volna. Sokan ellene fordultak, mondván, csalódtak a színésznőben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top