Sztárok

Debreczeni Zita a babaprojektről: „Így állunk”

Amikor Debreczeni Zita (vagy most már hivatalos nevén Annoni Zita) nyilatkozik, az mindig egy kicsit olyan, mint Az okos leány című népmese modern verziója: mond is valamit, meg nem is.

Az okos leány meséjében, a király azt kéri a lánytól: hozz is, meg ne is, legyen is, meg ne is. Na, pont ilyen Debreczeni Zitával a magánéletéről beszélgetni. Minden alkalommal mesél valami nüansznyi részletet, és még a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorba is hajlandó volt bemenni (noha ott aztán mindenkit beégettek a gyerekek), de amikor ennek kapcsán kérdezték a Mokkában, akkor zárt kapukat döngettek a műsorvezetők. Vagyis inkább csak Istenes László, mert Mádai Vivienen látszott: tudja, hogy ingoványos talajra tévedtek. 

De miután Istenes rákérdezett arra, hogyan is áll a babaprojekt Debreczeni Zitánál és Gianni Annoninál, rögtön egy mentőövet is dobott. 

I. L.: „Ha már itt vagy élő műsorban, akkor persze, hogy megkérdezem, legfeljebb azt szokták mondani: hagyjál békén, ne kérdezz ilyeneket.”

D. Z. : „Na, akkor hagyjál békén, ne kérdezz ilyeneket!”

Majd Zita még annyit hozzátett: 

Pontosan ugyanaz játszódik most le, mint az esküvő előtt, amikor Debreczeni Zitából a pontos dátumot igyekeztek kihúzni. Egyszerűen imádtuk. És minek is beszélni valamiről, ami még meg sem történt, vagy amiről nincs mit? 

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásából Debreczeni Zita szerint egy címlapnyi információ így is biztosan kitelik majd, szóval kíváncsian várjuk a mai adást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top