Sztárok

Anger Zsolt: „Egy éve együtt vagyunk Emesével”

Színészként ismerjük, és sokszor hallottunk róla, amikor Dobó Katával együtt voltak, de Anger Zsolt most egészen új oldaláról mutatkozik be a Konyhafőnök VIP mai adásában.

Régi álmát szeretné valóra váltani Anger Zsolt azzal, hogy megnyeri a Konyhafőnök VIP-t. A színész ma száll versenybe a konyhafőnöki címért és a 10 millió forintos nyereményért. Ám nemcsak a nyeremény, hanem a séfkabát is a szeme előtt lebeg.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP, Anger Zsolt

Én igazából azért szeretnék győzni, mert mindig gondolkodtam rajta, milyen jó lenne egy ilyen munkaruházati boltban séfkabátot venni. Aztán mindig elszégyelltem magam, hogy arra én nem vagyok méltó. Azt ki kell érdemelni, úgyhogy én most ezért a séfköpenyért küzdök” – vallotta be Anger Zsolt, akinek párja ad erőt a versenyben.

Egy éve együtt vagyunk Emesével, nagyon jól egymásra találtunk. Nagyon jó lenne, ha itt lenne. Nagyon jó meglátásai vannak, jó tanácsai vannak. Nagyon nagy drukker, ő maga is nagyon jól főz. Remélem, hogy büszke lesz rám, ha meglátja, mit alkotok a versenyben.

Anger Zsoltot biztosan új oldaláról ismerjük majd meg a versenyben. Az kiderült, hogy nem veszi félvállról a kihívásokat, és már gyerekként is a konyha volt a játszótere:  nagymamája és az édesanyja mellett tanulta meg az alapfogásokat, elsősorban a magyaros konyha trükkjeit. A színész szeret kísérletezni, ritkán használ recepteket, inkább improvizál, és egyből kiderül, hogyan teljesít ma 18:55-től a Konyhafőnök VIP adásából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top