Sztárok

Anastacia jövőre megint fellép Magyarországon

Két év után visszatér Magyarországra Anastacia. Az amerikai popénekesnő 2018. május 13-án a fővárosi Tüskecsarnokban ad koncertet.

Anastacia Evolution című, jövő áprilisban induló turnéja keretében érkezik a magyar fővárosba, ahol idén megjelent hetedik stúdióalbumát mutatja be. Az amerikai énekesnő az elmúlt években többször is sikeres küzdelmet folytatott a rákkal, nagyobb összeget adományozott az emlőrákkutatásokra. Előző turnéja 2016. júniusi, budapesti koncertjén, a Sportarénában több mint hatezer ember előtt lépett fel, és duettet énekelt Király Viktorral is.

Anastacia (fotó: AFP/Ferdy Damman)

Anastacia eddig huszonkilenc kislemezt adott ki, több tucat duettje volt – mások mellett Luciano Pavarottival és Michael Jacksonnal –, harminckét klip és számos díj kíséri pályafutását. Legnagyobb sikerei közé tartozik az I’m Outta Love, a Left Outside Alone vagy a Paid My Dues.

Az előadó ötödször lép fel Budapesten. Először az Arany Zsiráf díjátadó gála sztárvendégeként járt itt 2001-ben, négy évvel később a Papp László Sportarénában adott koncertet, 2009-ben a Syma-csarnokban, tavaly a Magyar Virtuózok kíséretében lépett a magyar közönség elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top