Sztárok

Nachosról rappelhet Amerikában Kállay-Saunders András

Végre komoly lehetősége nyílt a tengerentúlon is befutnia Kállay-Saunders Andrásnak, és ehhez csak írnia kellett egy dalt a nachosról.

Ezt még mi sem láttuk jönni: Kállay-Saunders András új klipje akkorát szólt, hogy amerikai producerek kapkodnak a zenész után. „A világ két legnagyobb lemezkiadójától is megkerestek, és meghívtak Los Angelesbe tárgyalni. Az egyik énekesként, a másik pedig dalszerzőként szeretne leszerződtetni” – mesélte a Borsnak András.

Ami érdekes, mert a Nachos kicsit olyan, mintha a Debrecenben tanuló nigériai srácok Búzadarájának a nagyon drága verziója lenne. Úgy látszik, erre van most szüksége a zeneiparnak.

„Először izgultam, de hamar feloldódtam, tetszett nekik a zeném, a kisugárzásom, ahogyan élőben énekeltem nekik. A tárgyalások azóta is folynak, állandó levélváltásban vagyunk. Kisebb feladatokat bíztak rám, a végső döntést ezek alapján hozzák majd meg. Ha ez most mégsem jönne össze, akkor sem adom fel. Mindent meg fogok tenni azért, hogy nemzetközileg is befussak” – mondta Kállay-Saunders András, akinek állítólag 50 Cent műsorába is van egy meghívása. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top