Sztárok

Marton László mást is zaklatott, hasonló módszerekkel, mint Sárosdi Lillát

Dettre Gábor filmrendező szerint egy volt barátnőjével kísértetiesen hasonló eset történt meg, mint Sárosdi Lillával.

Marton László mást is zaklatott szexuálisan hasonló módon, mint amiről Sárosdi Lilla néhány napja beszámolt. A színésznő videójához – amelyben megnevezte zaklatóját – Dettre Gábor filmrendező szólt hozzá. Azt írta, már akkor tudta, kiről van szó, amikor Sárosdi Lilla még nem mondta ki az egykori színházigazgató nevét.

Dettre Gábor már akkor tudta kiről van szó, amikor Sárosdi Lilla még nem mondott nevet (Fotó: facebook.com/dettregabor)

Egyszerűen mert ugyanez történt – nagyon hasonló módon, a perverz barát bevonásával stb. – egy volt barátnőmmel, akivel én aztán – évekkel később – sokáig éltem együtt. Nem tudom, hogy ő felvállalja-e majd a nyilvánosság előtt történetét…, ez nem az én dolgom, de az biztos, hogy még mikor nekem elmesélte azt, akkor is súlyosan és megrázóan a dolog hatása alá került.

Dettre Gábor hozzátette, biztosan támadni fogják a színésznő történetét, de az igazságát nemigen lehet kétségbe vonni, mert egy nagyon hasonló – és biztosan igaz – eset megtörtént az ismert rendezővel, barátjával és áldozatukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top