Sztárok

Betörtek az énekesnő luxusvillájába, 13 milliós volt a zsákmány

Mariah Carey Los Angeles-i házából vittek el értékes holmikat a betörők, a biztonsági szolgálat reggelig nem vette észre a behatolást.

A Los Angeles-i betörök ezúttal igazán nagyot szakítottak, betörtek Mariah Carey villájába, és 50 ezer dollár, azaz mintegy 13 millió forint értékű holmival távoztak – tudta meg a TMZ.

A hatóságok közölték, hogy az énekesnő házába amerikai idő szerint csütörtökön hajnali három óra körül törtek be. A bűnözők valószínűleg egy emeleti ablakon vagy ajtón keresztül jutottak be, egy létrát ugyanis találtak a kertben.

Meglepő módon a betörők egyetlen darabot sem vittek el Mariah Carey mesés ékszerei közül. Ehelyett pénztárcákkal és napszemüvegekkel távoztak, így jött ki az 50 ezer dolláros kár. Mivel az énekesnő szereti a drága holmikat, lehet, hogy tíznél kevesebb tárgy tűnt el.

A házban szerencsére senki nem volt otthon, Mariah épp New York-ban tartózkodott. A betörést jelezte ugyan egy néma riasztó, de a biztonsági szolgálat reggelig nem vette észre a behatolást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top