Sztárok

Dévényi Tibi bácsi kisebbik fia tiszta apja

Dévényi Tibor 70 évesen sem pihen. Még mindig aktív lemezlovas, kisebbik fia, Máté pedig fiatalon tartja. Mátéval érkezett a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorba – akár két tojás!

Dévényi Tibi bácsi 40 éves volt, amikor megnősült, és megszületett első fia, Dani, második gyermeke, Máté világra jövetelekor pedig 56. Nagyon örül, hogy két csodálatos fiú apukája lehet, akik örökölték a humorát is, azt azonban nagyon sajnálja, hogy későn házasodott és alapított családot. „Ez az örök fiatalság titka, hogy mindig van a közelemben egy fiatalember. Szinte az összes fesztiválon fellépek, nagy öröm, hogy ebben a korban a nagyfiam korosztályát tudom szórakoztatni” – mondta korábban a Fem3Cafe-ban, ahová kisebbik fia is elkísérte, aki kiköpött édesapja. 

A retro lemezlovas és fia holnap a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szórakoztatják a nézőket. „Nagyon boldog vagyok, hogy a két fiú nagyon jól kijön egymással. Amit viszont sajnálok, hogy amikor az ember nagyon későn nősül és vállal gyereket, akkor az apás programokat már nem igazán tudja csinálni. Én elmúltam 70 éves, már nem tudnék elmenni Mátéval a rétre focizni” – árulta el korábban Tibi bácsi, aki a fiait is beleírta a végrendeletébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top