Sztárok

Az igazi ok, amiért Bereczki elhagyta a Sztárban sztárt

Idén minden televíziós felkérésre nemet mondott, még a Sztárban sztár zsűrijébe sem ült be. A valódi ok szorosan összefügg a mostani utazásával.

Amikor kiderült, hogy Bereczki Zoltán nem lesz zsűritag a Sztárban sztár műsorban, rengetegen meghökkentek. Kérlelték a közösség oldalán is, hogy folytassa a produkciót, mert nélküle nem lesz az igazi, de Bereczki hajthatatlan volt. Még akkor is, ha nehezen hozta meg ezt az döntést. A BEST magazinnak most először mesélt arról, hogy van egy mások számára furcsa, de nyomos oka erre. 

Aki Orwell regényének, az 1984-nek mutatja be a színpadi változatát, az nem vehet részt egy ilyen reflektorfényben lévő szórakoztató produkcióban.

Egykor sokat tett azért, hogy a Bereczki Zoltán nevet megismerje az egész ország, most viszont már csak a művészi életben szeretné ezt kamatoztatni. Mielőtt bárki azt gondolná: szó sincs arról, hogy lenézné a tévés szórakoztatást. 

Ha komoly művészi értéket akarok képviselni, akkor szépen lassan el kell hagynom az egyébként általam nagyon szeretett és megbecsült kommerszebb világot.

Ennek részleteiről, a New York-i utazásról és a mosatni életéről a BEST magazinnak mesélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top