Sztárok

Pazar megnyitó: Németh Kristóf új színházát ünnepelték

Németh Kristófot tudta nélkül menesztették a Játékszínből, ma pedig új színházból jelentkezett, méghozzá egy nagyon izgalmas bemutató keretein belül ismertette az idei évadot.

Németh Kristóf kedd este a Játékszínből posztolt: bejegyzésében elárulta, hogy tudtán kívül cserélték le több darab szerepeiből, de mivel élő szerződése van, kötelességből elment az előadásra. Közben a Játékszín is kiadott egy közleményt, mely szerint Németh Kristóf nem éppen a valóságot állítja. A színész jókedvét azonban ez sem töri le, hiszen egy igazán fergeteges show keretein belül nyitotta meg új színházának idei évadát.

A helyszínről élőben tudósítunk.

Pazar bevonulót ígért Németh Kristóf, és meg is volt minden: vörös szőnyeg, sztárok, ráadásul Szerednyei Béla, Csonka András, valamint Magyar Attila saját csillagot is kaptak. 

Németh Kristóf és az első előadás három sztárja: Szerednyei Béla, Magyar Attila és Csonka András, valamint Kovács Balázs producer

A három színész producerként, forgatókönyvíróként és rendezőként látható majd Németh Kristóf színházának első darabjában. Kiderült, hogy a látványos old timert sem csak a show kedvéért választotta a bevonuláshoz Kristóf, hanem ezzel utaltak arra, milyen hangulatra számíthatnak a nézők, aha beülnek a Fórum Színház első előadására. 

„Az 1930-as évek Hollywoodjába kalauzoljuk a nézőket, és csak mi játszhatjuk ezt a darabot Magyarországon” – mondta a sajtótájékoztatón Németh Kristóf.

A szereposztáshoz a hozzászólók máris gratuláltak, Magyar Attila főszereplőként megtisztelve érzi magát, de Csonka és Szerednyei is ugyanezt mondta el. Mindannyian izgatottan készülnek a decemberi premierre. Pleszkó Szimonetta, a darab női szereplője sajnos nem tudott részt venni a színház megnyitóján, mert zh-t ír éppen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top