Sztárok

Liptai, Ábel, Tatár ismét irtó dögösek együtt

Azt nem tudjuk, ki emlékszik és ki nem arra az ominózus reklámfotózásra, melynek kedvéért Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita fehérneműben pózolt. Na, most legalább ennyire dögösek együtt.

Elképesztően jó formában van mindhárom műsorvezető, és ezt most meg is mutatták. Liptai Claudiát a Sztárban sztár adásai alatt is sokan dicsérik, és vele örülnek a boldogságának. Ezúttal is csak bókoltak neki, de miközben a hozzászólók Liptai Claudiának gratuláltak a jó ruhához és a szép sminkjéhez, addig a kép másik két szereplője, Ábel Anita és Tatár Csilla már nem volt ilyen szerencsés. 

„Clau, Anita mindig csinosak szépek! A harmadik csak szeretne olyan lenni!!!!!!!” – írta az egyik kommentelő, amivel voltak, akik egyetértettek. „Ugyanezt gondolom én is!!! Rontja a képet a jobb szélső.” 

Tatár Csillát is megvédték, hiszen nem egy ember írta, milyen jól néznek ki így hárman. Ábel Anita – aki látványosan lefogyott az utóbbi időben – inkább azzal vívott ki némi nemtetszést, hogy egyesek szerint rossz ruhát választott. 

Nem ez az első alkalom, hogy Ábel Anita, Liptai Claudia és Tatár Csilla közösen szerepel, korábban egy fehérneműcég reklámjában láthattuk őket, gyakorlatilag egyszerre. Akkor azonban mindenki telitalálatnak érezte, hogy ők hárman együtt szerepelnek. Szerinted mi változott?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top