Sztárok

Hiába a tiltakozás: megépült Oszter Sándor tava

A színész diósjenői kastélyának extravagáns dísztavait már csak vízzel kell feltölteni. Oszter Sándor szerint magánberuházása a falunak is jót tesz.

Hiába állíttatta le a polgármester Oszter Sándor építkezését, ez csak pár héttel vetette vissza a tavak elkészültét. Mint korábban megírtuk, a színész hatalmas elánnal vágott neki diósjenői birtokán két tó építésébe, melyek táplálásához elvezette a falu halastavát tápláló patakot. A helyiek szerint ez a horgásztó végét fogja jelenteni.

A Bors szerint Oszter már elkezdte feltölteni vízzel a medreket, a szomszédok pedig aggódva nézik, meddig tart ki a szerintük rosszul kialakított tómeder. „Nézze meg, kedveském, vagy két hete zsilipet is tett az al­só tavába, most már ő szabá­lyoz­za, mennyi vizet enged to­vább a patakon keresztül a halastóba, ami szemlátomást máris sokat apadt. Pár hete kezdte el tölteni a medreit, mi pedig annyit tehetünk, hogy reménykedünk, át ne szakadjon majd a gát, mert akkor több házat is el fog önteni” – magyarázta egy falubeli.

A környéken úgy tudják, Oszter Sándor pályázaton nyert nyolcszázmillió forintot a rendhagyó kertrendezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top