nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Új hír Törőcsik Mari állapotáról

Új hír Törőcsik Mari állapotáról

Rosszabbodott Törőcsik Mari állapota, az intenzíven kezelik, súlyos tüdőgyulladással. Régi barátja, Varnus Xavér arra kéri a rajongókat, hogy imádkozzanak érte.
NLCafé
f Ajánlom

Egy ideig javult Törőcsik Mari állapota, már arról volt szó, hogy végre hazamehet, lánya pedig fogad mellé egy állandó gondozót. A művésznő azonban rosszul lett, és az intenzív osztályra kellett szállítani, azóta is ott kezelik, súlyos tüdőgyulladással. Törőcsik Marit visszavárják színésztársai, de egyelőre az életben maradásért küzd. Most éppen régi barátja, Varnus Xavér biztatja a rajongókat, hogy imádkozzanak a színésznőért. 

„Most írt nekem lánya: Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfettizápor” – írta a közösségi oldalán Varnus Xavér, aki nemrég elvesztette az édesapját.  

Megosztás Facebookon