Sztárok

Ördög Nóra melltartóban is dögös

A műsorvezetőről akkor készülnek a legjobb fotók, amikor a férje kamerája előtt pózol. Dögös képet posztolt Ördög Nóra, amelyen melltartóban feszít – és nagyon szexi!

Ahogy Nánási Pál mondta, a feleségével való kapcsolata igaz és örök. A kétgyermekes anyuka csak úgy ragyog a boldogságtól, talán nincs még egy olyan pár, akit ennyire imádnak a rajongóik és ennyi pozitív kommentet kap. Ördög Nórát ismét a férje fotózta: ezúttal fehérneműben mutatta meg csodás testét. Bár korábban is pózolt már melltartóban, mindig meglepődünk, hogy mennyire csinos.

„Amíg repülünk… Tegnap művészkedtünk egy kicsit” – írta a dögös fotóhoz Ördög Nóra, a rajongók pedig elájultak a képtől. „Csodálatos pár… példaértékű család… látni, hogy boldog… kiegyensúlyozott NŐ lehetsz mellette!” – írta az egyik kommentelő. Nóriék egyébként éppen Angliában vannak, kiruccantak kettesben pár napra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top