Sztárok

Vágó Piros: „A romantikus vacsoránk vége adott”

A Konyhafőnök VIP eddigi kihívásait remekül teljesítette Várgó Piros, aki most arról is beszélt, hogy náluk otthon a romantikus vacsoráknál mindig kérdés, hogyan kezdődik, de az nem, hogyan végződik.

Élvezi a Konyhafőnök VIP kihívásait Vágó Piros, aki két séfnél is járt a verseny előtt, hogy alaposan felkészülhessen a megmérettetésre. Ahogy mondta, tudatosabb vásároló is lett, mert már a boltban átgondolja, mit is akar pontosan az asztalon látni. Igaz az is, hogy egy romantikus vacsora megtervezésénél nincsenek ennyire pontos elképzelései. Ha Vágó Pirosnak meg kellene lepnie a párját egy különleges menüvel vagy különleges vacsorával, akkor egyet tud:

A végét tudom, az elejét még nem.

Így kezdte a Konyhafőnök VIP versenyzője, akinek kicsit később esett le, mit is mondott, ezért korrigált.

Na nem ÚGY a végét! …A vége az egy marha finom, valami laktóz- és gluténmentes desszert, mert hogy nálunk ez a szűk keresztmetszet. Mármint az ő szűk keresztmetszete, és akkor megint nem gondolunk semmi rosszra.

Ma 18:55-től Piros ismét bizonyít az RTL Klub műsorában, és kiderül, mennyire talpraesetten boldogul a feladattal. A tét ma óriási, hiszen két sztár is kiesik a nap végén. 

„Régebben nagyon stresszelt az, hogy meg kellett csinálnom valamilyen ételt, és általában valamiért időhiányban álltam neki, tehát folyamatosan olyan volt kábé, mintha itt főznék, a Konyhafőnökben” – mesélte Piros, akiről az is kiderült, mennyire hisz a leosztott szerepekben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top