Sztárok

Istenes László ki nem állhatja, ha egy nő szőrös

A női testszőrzetről volt szó a tegnapi Mokkában, ahol kiderült: Istenes László szerint kivétel nélkül minden szőr undorító.

„Egyre több a szőrös nő” – konferálta fel a témát Mádai Vivien, és Istenes László már ekkor látványosan elkezdett szenvedni. A páros vendége Szabó Patrícia divatblogger volt, aki egy nagy csokor fotón mutatta be a szőrös lábú Adidas-modell kapcsán az új trendet. „Ez nagyon visszataszító” – adta meg az alaphangot Istenes.

A blogger szerint leginkább két okból dobják el a borotvát a nők. Az egyik a természetesség „ünneplése” és a kényelmi motiváció, a másik a figyelemfelkeltés, hiszen ha egy celeb szőrösen vagy borostásan fotózkodik, biztos sokkal nagyobb visszhangra talál. A férfit azonban nem lehetett meggyőzni. „Én nem bírom elképzelni, hogy egy ilyen nő közelében legyek. Hogy szoknyában ül mellettem, lenézek, és szőrös a lába. Hidegrázásom lenne” – tetézte a dolgot Istenes, akinek tippünk szerint még sosem kellett gyantáznia semmijét.

A nők felhívták rá a figyelmét, hogy pár évtizede még a szőrtelenítésről sem úgy gondolkodtak mint ma, de Istenes Lászlót nem lehetett meggyőzni. „Ezt kikérem magamnak a férfitársaim nevében. Ehhez legyen gusztusa annak, akinek két anyja van” – zárta le a maga részéről a vitát a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top