Sztárok

Király Viktor először beszél a kapcsolatáról

Király Viktor meglepő fotót posztolt a napokban: a képen egy hölgy kezét fogja, akihez gyengéd szálak fűzik. Most el is mondta, hogy pontosan hol áll a kapcsolatuk.

Pár napja írtuk meg, hogy Király Viktorra rátalált a szerelem. Egy árulkodó fotót posztolt, amelyen egy ismeretlen hölgy kezét fogja. A Bors rá is kérdezett, hogy hányadán is állnak egymással. „Valóban kialakulóban van egy kapcsolat. Ha sejtelmesen is, de jelezni akartam a világ felé, hogy ez nem csak kaland, annál komolyabb. Kedves, szimpatikus, nagyon szép lány, ennyit mondhatok” – kezdte Király Viktor, aki az exei szerint eléggé hisztis. 

What a great night! ❤️

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

„Próbáltam ezt úgy nyilvánosságra hozni, hogy azért ne legyen túl nyálas. Ennél többet nem akarok mondani, mert szeretném, hogy most még csak rólunk szóljon. Ezzel a képpel egymás felé is jelezzük, hogy ez már egy komolyabb kapcsolat. Azt mondják, ha nem látod az Instagramon, akkor meg sem történt. Ilyen a social media! De ez megtörtént, ezért feltettem” – mondta sejtelmesen Király Viktor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top