Sztárok

Cseke Katinka üvöltésével indul az Ázsia Expressz

Hamarosan indul az Ázsia Expressz – A sárkány útja, és ahogyan az a kis videóból már kiderült, Cseke Katinka hangját biztosan megismerték az ott élők. Nézd meg, mire gondolunk!

Már a forgatás alatt lehetett tudni ezt-azt az Ázsia Expressz – A sárkány útja című műsorról, leginkább mondjuk azt, hogyan érezte magát a műsorvezető, Ördög Nóra és a családja Laoszban. Most viszont már kaptunk egy kis ízelítőt is abból, milyen volt a forgatás. Mi leginkább abban vagyunk biztosak, hogy Cseke Katinka hangját most már minden ott élő felismeri, de nézd meg, miért mondjuk, aztán döntsd el te magad, jogos-e az észrevételünk az Ázsia Expressz – A sárkány útja első ízelítője kapcsán:

Ez, mondjuk, már barátságosabb, de Katinka hangja így is betölti az ázsiai vidéket.

Az Ázsia Expressz – A sárkány útja versenyen összesen hét páros indul:

  1. Ambrus Attila és Berki Krisztián
  2. Cseke Katinka és Pallavicini Zita
  3. Muri Enikő és Fésűs Nelly
  4. Gaál Noémi és Németh Lajos
  5. R. Kárpáti Péter és a lánya, Kárpáti Rebeka
  6. Kulcsár Edina és Csuti
  7. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt

A  TV2 vadonatúj realityjének lényege, hogy a párok Vietnamból Laoszon és Kambodzsán át jussanak el Thaiföldre úgy, hogy napi egy dollárjuk van erre. A táv nem kevés, 5000 kilométerről van szó. A TV2 oldalán található szavazásból az derült ki, hogy a szavazók többsége Berkiékkel vagy Kulcsár Edináékkal indulna neki ennek az útnak a legszívesebben. Hogy a talpraesettséget vagy azt nézték, melyik páros mennyire tűnik szórakoztatónak első ránézésre, az nem derült ki, de kíváncsiak vagyunk a véleményedre, hogy összességében mit gondolsz a párokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top