Sztárok

Sarka Kata keblei mellett nem tudunk elmenni

Sarka Kata ma is megörvendeztette a rajongóit: olyan fotót posztolt, amitől mindenkinek leesett az álla. Talán kicsit jobban is takarhatná a mellét, hiszen a reklámozni kívánt terméket szinte észre sem vettük...

A napokban sor került Sarka Kata és Hajdú Péter első bírósági tárgyalására, persze a válást illetően. Az üzletasszony teljesen kivirult, csodásan néz ki. Nemrég elkezdett edzeni, ami már látszik is rajta, viszont egy olyan videót is posztolt, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Most azonban egy olyan fotót osztott meg Sarka Kata, amely elnyerte a követői tetszését. 

Kata mellmérete egyébként korábban már vita tárgya volt, de mint mondta, nem érdeklik a károgó kommentek, számára az a fontos, hogy a környezete mit gondol róla. A műsorvezető képéhez sok komment érkezett, a férfiak többsége randira invitálja – ez viszont egy pozitív visszajelzés számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top