Sztárok

Nem gondolná, mennyi munka van Iszak Eszti ruháiban

Iszak Eszti valódi multitalentum: a műsorvezetés és modellkedés mellett még saját ruháinak aprólékos tervezésére is jut ideje, nem is akármennyi.

Nemrég saját line upot indított Iszak Eszti, ám valószínűleg kevesen tudják: egyáltalán nem csak a nevét adja egy tervező kollekciójához. Eszter a tervezéstől a kivitelezésig követi a darabok sorsát, kezeli cége közösségimédia-profiljait, brandet épít, marketingel.

„Az a vicces, hogy nincsenek átlagos napjaim, imádom a pörgést, lételemem a napi 16 órás pörgés, ami mellett még a lakásfelújításra és a magánéletemre is jut idő. A tervezés sem kötött, van, hogy egész nap a varrodában vagyok, vagy két napig csak otthon rajzolok. Én gyűjtöm be az anyagokat, ismerem az összes textilboltot, a varrodában is személyesen felügyelem a munkát. Nem egyszerű, hiszen nem csak egy dologra kell koncentrálnom” – árulta el a fiatal üzletasszony a Blikknek.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy Iszak Eszti fehérneműs képei a saját cuccaiban készülnek-e, de érdekes a tévést erről az új oldaláról megismerni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top