Sztárok

Szexuális zaklatásról tálalt ki egy magyar színésznő

Egy most is fiatalokat tanító, egykori színházigazgató a kocsiban vette elő a nemi szervét a fiatal színésznő előtt.

Magyarországon is van hatása annak, hogy pár napja kiderült Harvey Weinstein hollywoodi producerről: évtizedeken át szexuálisan zaklatott nőket. A botrány nyomán most Sárosdi Lilla színésznő, Schilling Árpád rendező felesége tálalt ki egy Facebook-posztban.

Azt írja, 20 évvel ezelőtt, amikor fiatal volt és naiv, egy akkor színházat igazgató rendező és egy barátja elvitte kocsikázni egy próba után. Örült a meghívásnak, mert meg akart felelni, és büszke is volt, hogy egy pillanatra befogadja a színházi elit.

„A következő pillanatban egy fehér BMW-ben ültem, mellettem a nagyrendező, a kedves barát a volánnál. A Margit hídnál – sosem feledem a képet – oldalra nézek, látom a Parlamentet és előttem a nagyrendező térdel a kocsiülésen, letolt sliccel, pici, löttyedt hímtagja limbál a szemem előtt. »Puszild meg!« – hallom az instrukciót. Elsírtam magam!”

Sárosdi Lilla visszaemlékezése szerint a rendező zokon vette a hisztit, és biztatta, hogy nekik vannak fiatal barátnőik, akikkel szexelnek, lazuljon ő is. Ő viszont nem akart lazulni. Az este ezzel még nem ért véget, egy kietlen helyen a rendező barátja maszturbált, miközben a kiszolgáltatott színésznő szégyenkezve kért bocsánatot a rendezőtől, hogy ellenállt.

A bejegyezésben arról is ír, hogy harag gerjed benne, ha arra gondol, hogy ez az ember fiatalokat tanít azóta is. Emellett tudja, hogy sok színésznő van a pályán, akik hasonlóan lettek megalázva rendezők, producerek, színházigazgatók által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top