Sztárok

Visszaélnek Rékasi Károly nevével, aki mellékállásban vőfélyként dolgozik

A vőfélyek általában eléggé megosztó szereplői az esküvőknek és később a lakodalmaknak: vannak, akik dicsérik őket, mások a falra másznak tőlük. Nos, Rékasi Károlyért biztosan az egész násznép egy emberként rajong, és ezt tudja egy esküvőszervező cég is, amely állítólag visszaél az ő nevével.

A Bors írta meg, hogy felépülve súlyos motorbalesetéből, Rékasi Károly folytatja a főiskolai évei alatt elkezdett vőfélykedést. A párok közvetlenül kérhetik fel a színészt, hogy ő vezényelje le a lakodalmat, de jó előre kell vele számolni, mert eléggé be van telve már a naptára. 

A lap szerint nemcsak a házasulandók, de egy esküvőszervező cég is lát fantáziát a színész tevékenységében és hamisan, partnereként hirdeti Rékasi Károlyt a Facebookján. Ugyanakkor Rékasi a lapnak megjegyezte, hogy semmilyen céggel nem áll szerződésben vagy partneri viszonyban, az ifjú párokkal csak a közvetlen kapcsolattartásra törekszik. „Az adott céggel pedig békés úton szeretném tisztázni, hogy miért is velem hirdetik ma­gukat”  –fogalmazott.

A Bors elérte a céget, amelyik a hirdetésében szerepelteti Ré­kasit. Azt mondták a lapnak – nem tudván, hogy a telefonáló valójában nem házasodni készülő fiatal, hanem újságíró –, hogy Károly jókedvű, vidékies lagzikat csinál, de mindig igyekszik kis modernitást is belecsempészni az estékbe. Később, mikor cégvezető előtt felfedte magát az újságíró, az esküvőszervező lecsapta a telefont. 

Címlapi fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top