nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabinak beszóltak, nem hagyta magát

Tóth Gabinak beszóltak, nem hagyta magát

Az énekesnő jól ismert szókimondó stílusáról, valamint arról, hogy nem hagyja magát. Egy kommentelő lehordta a ruháját, Tóth Gabi pedig nem hagyta annyiban...
NLCafé
f Ajánlom

Tóth Gabit már jól ismerheti a közönség: mindenki imádja szókimondó, néha nyers stílus miatt. Kimondja, amit gondol, és ha támadják, általában visszaszól. Az énekesnő egy képet posztolt a közösségi oldalára, egy színes ruhában látható rajta. A kommentelők többsége imádta Gabi összeállítását, de volt egyvalaki, aki beszólt érte… Ártatlan szituációnak indult, kommentháború lett belőle. 

A hozzászóló először Gabi ruháját, majd a kisebbséget szidta, az énekesnő pedig kiállt értük. Pár kommenttel lejjebb kiderült, hogy a követője nem az országban él, és szerencsésnek mondhatja magát, mert „nem éhezik”. „Nem csak azért éheznek, amire te gondolsz! Hanem az ilyen mentalitás miatt is! Mindenki csak a másikat fikázza, okoskodik, sajnáltatja magát, és irigyli a másét, ahelyett hogy magával kezdene valamit! Mindenkinek van lehetősége! Én egy igen csóró családból jöttem, és soha, de soha nem keseregtünk, vagy irigykedtünk másokra! Csináltuk a dolgunkat és hopp, itt tartunk! Ennyit erről! Nem menekülni kell kifele, hanem összefogva helyrehozni azt a rossz kódolást, ami a magyar mentalitásban van! Minden jót!” – válaszolt Gabi.

Megosztás Facebookon