Sztárok

Pszichiátrián kezelik Krisztiánt, az X-Faktort feladó énekest

Az X-Faktorból távozó Nagy Krisztián jelenleg is kórházban van, gyógyszeres kezelésre szorul.

Nagy Krisztián mentálisan nem bírta az X-Faktorral járó terheket. ezért még az első élő show előtt távozott a versenyből. Kiderült, hogy azóta a pszichiátrián kezelik. A Blikk egy vidéki kórházban megtalálta a fiatal énekest, aki elmesélte a kálváriáját.

„Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak”árulta el Nagy Krisztián, akinek lelki és fizikai egyensúlyát gyógyszeres kezeléssel igyekeznek helyreállítani az orvosok.

Fotó RTL Klub

„Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert. Egyelőre a gyógyulásra koncentrálok, rengeteget pihenek, és igyekszem nem gondolni rossz dolgokra” – mondta Nagy Krisztián. „Bevallom, még most is van, hogy úrrá lesz rajtam a félelem, ami a felkészüléssel járt, de már egyre jobban tudom kezelni. Hálás vagyok a tehetségkutató munkatársainak, hogy megadták nekem az esélyt, de én erre alkalmatlan vagyok” – mondta az X-Faktor felfedezettje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top