Sztárok

Ő Survivor Iliász barátnője, Vivien – 14 éve vannak együtt

Aki látta a Survivort, tudja, hogy Iliász sokszor emlegette a barátnőjét, és biztosan örült volna, ha meglepetésvendégként őt ölelheti a szigeten. Viszont sem ő, sem a nézők nem láthatták akkor lányt, de most a BEST magazinban közös fotók jelentek meg róluk.

Kevés dolog derült ki Iliászról a Survivor alatt, de az, hogy mennyire szereti a barátnőjét, köztudomású tény. A Survivor egyik finalistája most a BEST magazinnak mesélt a párkapcsolatáról, és a megpróbáltatásaikról. 

Kamaszok voltak, amikor megismerkedtek, de Iliász már akkor tudta, hogy érdemes Vivienért a családjával is szembe menni. Hosszú évek óta titkolnia kell a kapcsolatát líbiai édesapja elől, ugyanis szigorú muzulmán nevelést kapott, és a hagyományok tiltják, hogy egy férfi olyan nőnek udvaroljon, akit nem a családja választott számára. 

„Mindketten szegediek vagyunk, és ott láttam meg Vivient a műjégpályán. Azonnal elkezdtem udvarolni neki, annak ellenére, hogy tudtam, ha kiderül, óriási balhé lesz belőle otthon” – mesélte a Survivor játékosa. 

Iliász és a barátnője, Vivien a BEST magazinnak meséltek fotó: BEST/Birton Szabolcs

Nem volt könnyű időszak, ami ezek után következett, Iliász még ma sem mutathatja be Vivient az édesapjának, de már nagyjából rendeződtek a viszonyok. Hogy hogyan és miken mentek keresztül az elmúlt másfél évtizedben, arról a magazinnak mesélt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top