Sztárok

Katalin hercegnét is lekörözi a holland királyné, Maxima

Portugáliába látogatott a holland királyi pár, Vilmos Alexander és a felesége, Maxima. A sűrű programról azonban sok helyen csak érintőlegesen esett eddig szó, de annál többet beszéltek a királyné ruhatáráról.

Amennyit Katalin hercegnéről hallunk, néha hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nincs is más csinos királyi fenség egész Európában. De ez nem így van és ez most is kiderült, amikor Maxima királyné Portugália látogatásáról készültek a beszámolók, amelyekben ódákat zengtek a holland uralkodó, Vilmos Alexander feleségéről. Bájosnak, elegánsnak és üdítő látványnak nevezték a 46 éves királynét, a ruhatáráért pedig egyenes odáig vannak a divatmagazinok, a különböző közösségi oldalakon a lisszaboni színházban viselt darab a kedvenc:

Bár a királyné védjegye a kalap, ezúttal csak egyszer viselt látványosabb fejfedőt. Maxima királyné ugyanolyan joggal lehetne divatikon, mint Katalin hercegné, nézd csak a galériánkat. 

 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top