Sztárok

Weisz Viktor újraélesztette kislányát

Hatalmas lélekjelenléte volt Weisz Viktornak, amikor kislánya hét hónaposan fulladozni kezdett: Maját újra kellett éleszteni. Az énekes azt mondja, akkor érezte először, hogy mekkora felelősség apának lenni.

Megható jelenetnek lehetnek tanúi a Vigyázat, gyerekkel vagyok nézői. Az új évadban gyermek és szülő egymásról mesélnek, ami sokszor igen megható. Weisz Viktor bevallotta, hogy akkor érezte igazán a szülői lét súlyát, amikor a kislánya, Maja hét hónaposan fulladozni kezdett, majd elájult, és újra kellett éleszteni. 

Ördög Nóra könnyeivel küszködve kérte meg Viktort, hogy részleteket is áruljon el erről a szörnyű esetről. ,,Egyik pillanatról a másikra történt: egy banánt evett, és közben játszott. Felállt, rám nézett, fennakadt a szeme és akkor nem volt mit tenni. Ösztönszerűen viselkedtem, hosszú percek teltek el. A kisujjammal tudtam lenyúlni a torkán, így végül fellélegzett és magához tért. 3-4 napig zombiként éltük az életünket utána… Nagyon nehéz része volt az életünknek, de azóta egy másféle kapocs is van közöttünk. Az első dolga ébredéskor, hogy megkérdezi anyukáját, hogy hol vagyok… Csak 7 hónapos volt, így nem biztos, hogy emlékezni fog rá felnőttként, de ez a dolog benne maradt” – emlékezett vissza Weisz Viktor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top