nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Steiner Kristóf: A papám jobb pasi nálam

Steiner Kristóf: A papám jobb pasi nálam

Steiner Kristóf ritkán posztolt a családjáról, most viszont az édesapjáról írt egy egész blogbejegyzést, amelyben elmondta: tartott tőle: a gay srácok szerint a papája sokkal jobb pasi, mint ő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Steiner Kristóf nehéz napokon van túl, hiszen minden ok nélkül lecsukták Izraelben. Bár végül minden jóra fordult, azért mély nyomot hagyott benne az őrsön töltött pár óra. Ettől függetlenül a boldogsága határtalan, hiszen nemrégiben eljegyezték egymást a szerelmével, Nimroddal. Bár a párjával sokat posztol, a családjával csak ritkán oszt meg közös képeket. Az édesapjának viszont egy egész blogbejegyzést szentelt

,,A hetero nők legtöbben elpirulnak, vagy zavartan hebegnek-habognak a jelenlétében, ami mindig büszkeséggel töltött el, de a meleg pasik esetében valahogy mindig beindul egy egészséges féltékenységgel vegyes »megelőző« ösztön: ha nem volt muszáj, nem feltétlenül ismertettem össze a homo haverokat a papámmal. Mára, mikor én magam is 36 éves vagyok, ez a helyzet oldódni látszik, de voltak évek az életemben – különösen, mikor ki voltam kerekedve, tele voltam pattanásokkal, vagy vállalhatatlanul platinaszőke voltam és Donald Trumpra voltam szolizva –, hogy tartottam tőle: a gay srácok szerint a papám sokkal jobb pasi nálam” – írja a blogján és a közösségi oldalán Kristóf.

Megosztás Facebookon