Sztárok

Radics Gigivel bújt ágyba Varga Viktor

Varga Viktor már egy hete a betegágyat nyomja, de egy klipforgatás miatt erőt vett magán, és felkelt. Igaz, a kamerák előtt is ágyba kellett bújnia, de ezúttal Radics Gigivel.

Betegágyából érkezett az Álomutazó című mesemusical címadó dalának klipforgatására Varga Viktor. A december végén bemutatásra kerülő szuperprodukcióban Radics Gigivel énekli ezt a dalt, így a klipforgatáson is együtt szerepeltek, ráadásul egy nagy baldachinos ágyban.

Varga Viktor a betegágyat cserélte le a klipforgatásban szereplő ágyra

„Egy hete fekszem otthon betegen, ugyanis egy esztergomi koncertünkre motorral mentem és azzal is jöttem haza az éjszakai hidegben” – meséli a zenész énekes, aki már kilábalóban van, csak kicsit rekedtes a beszéde. „Szerencsére az énekhangomon nem érződik” – mondja Viktor, aki Radics Gigivel már nagyban az Álomutazó című, nagy formátumú musicalre készül.

„A darab egy olyan világban játszódik, ahol az idő maximális kihasználása következtében nem marad hely az álomvilágnak – meséli Gigi –, persze mindenünket odaadnánk mi is egy másodpercnyi álomért” – teszi hozzá az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy legszebb álmaiban Beyoncéval énekel együtt.

Radics Gigi a legszebb álmaiban Beyoncéval énekel együtt

A klip egyébként több napon át, a város számos pontján forog. A történet szerint Gigi és Viktor álmai kelnek életre az Álomutazó szereplőivel, egyebek mellett Stohl Andrással, Zsédenyi Adriennel, Szabó Győzővel, Ábel Anitával, Falusi Mariannal és a többi sztárszereplővel, akik hétköznapi szerepükben jelennek majd meg autóban, parkban, színházi backstage-ben vagy akár a sminkszobában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top