Sztárok

Radics Gigi: Krisztián mentális problémákkal küzd

Tegnap jelentette be Radics Gigi, hogy csupán két fiúval folytatja az X-Faktort. Kiderült, Nagy Krisztián nem bírta a stresszt, ezért hagyta ott a versenyt.

Tegnap a nagy bejelentések napja volt az X-Faktorban: először Kiss Ramóna állt a színpadon, aki elárulta, hogy a csapathoz ÉNB Alexa személyében újabb nő csatlakozik. Később pedig az is kiderült, hogy Radics Gigi egyik versenyzője, Nagy Krisztián feladta a versenyt. Az énekesnő rosszul viselte, hogy Krisztián kivált a csapatból, de Gigi szerint most a pihenésre van a legnagyobb szüksége. 

„Nagyon szeretem a Krisztiánt, egy elképesztően tehetséges srácnak tartom, viszont érzelmileg és lelkileg, valamit mentálisan sem állt készen a versenyre. Sajnos ezt az utolsó pillanatban kellett belátnunk, de muszáj volt elengednünk a kezét. Nem tudta feldolgozni azt a sikert és a sok jót, ami körülvette…” – mondta Radics Gigi, akinek most már csak két versenyzője maradt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top