nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Majka óriási bakija az 50 milliós játszmában igencsak kínos

Majka óriási bakija az 50 milliós játszmában igencsak kínos

Majka az 50 milliós játszmában megtapasztalta már az élő műsor szépségét, most viszont a nehézségekre is fény derült. A műsorvezető hatalmasat bakizott, de szokása szerint, humorral megoldotta a helyzetet.
NLCafé
f Ajánlom

Majka híres a szókimondó stílusáról, amit már a Sztárban sztár alatt is sokszor megtapasztalhattunk. Továbbá az is igaz rá, hogy nem tart magában semmit, akkor sem, ha kellemetlen szituációba is keveredik emiatt. Most ez visszafele sült el, hiszen az 50 milliós játszmában bakizott, méghozzá élő adásban, amit ugyebár kivágni sem lehet utólag. A kérdés előtt négy Forma1-es pilóta neve jelent meg, közülük az egyik Lewis Hamilton volt. 

Majka elkezdett viccelődni vele, hogy bár nem ért ehhez a sporthoz, azt tudja, hogy valamiféle kapcsolat van Hamilton és Palvin Barbi között. Nos, a kérdés is erre vonatkozott, így gyakorlatilag Majka megválaszolta… Végül a szerkesztők úgy döntöttek, új kérdést adnak játékosoknak. A műsorvezető viccesen próbálta oldani a szituációt, a földön fetrengett és magán nevetett.

Megosztás Facebookon