Sztárok

Lakatos Márk: Sokszor égettem már meg magam

Legyen szó magánéletről, munkáról vagy hobbiról, Lakatos Márk mindenben maximalista. A stylist mesélt most arról, hogy felkészült a kihívásokra.

Hétfőn Lakatos Márk is fakanalat ragad, hogy megcsillantsa gasztronómiai tudását a Konyhafőnök VIP versenyzőinek sorában. A gasztronómia világában igen jártas stylist szinte mindenre felkészült a verseny kapcsán, és úgy érzi, két dologban verhetetlen.

„Sok olyan étel van, amit mostanra tökéletesen el tudnék készíteni bármikor. Ha álmomból felkelve édesre vágynék, a folyékony belsejű csokivulkán lenne a választott fogásom, sós ízek esetén pedig egy tökéletes rozé kacsamell mellett döntenék” – árulta el Márk, aki több tucatszor készítette már el ezeket a fogásokat. Márk igazi maximalista lévén nem aprózta el a megmérettetésre való felkészülést sem.

Lakatos Márk, a Konyhafőnök VIP versenyzője

„A titkos fegyverem kedves barátom, Varga Dániel, aki egy belvárosi étterem vezető séfje. Sokat dolgozott Thaiföldön, és lenyűgözően fuzionálja a thai ételeket a hazai konyha ízeivel. Ő segített nekem abban is, hogy a választott fogásomat hogyan készítsem el a lehető legtökéletesebben 1 óra alatt. Nagyon sok trükköt és technikát elárult, ilyenek például a hal és az olasz tészta elkészítésének fortélyai, amik nagy segítségemre voltak” – árulta el titkát a stylist, akit a konyhai balesetek nem kerültek el. „Természetesen volt számtalan alkalommal konyhai sérülésem. Sokszor égettem már meg magam, vagy vágtam bele az ujjamba. De szerintem ez elkerülhetetlen, a verseny alatt pláne” – mondta Márk, akit hétfőn 18:55-től láthatnak a nézők az RTL Klubon a Konyhafőnök VIP új évadában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top