Sztárok

Kvízműsorban tűnt fel Gáspár Evelin

Gáspár Evelin elmondta, mennyire fontos számára a tudás és az, hogy folyamatosan szélesítse a látókörét.

Gáspár Evelin az Észbontók című vetélkedőben szerepelt, az édesanyjával, Gáspár Beával  játszott egy csapatban. „Nagyon jó volt anyukámmal egy csapatot alkotni, és szerencsére ki tudott bontakozni az a képességünk, hogy mindkettőnknek kitűnő megérzései vannak” – mondta Gáspár Evelin, majd hozzátette: „egyáltalán nem féltem attól, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök, mivel ez egy vicces műsor, aminek keretet adott az, hogy az ellenfél is ugyanolyan eséllyel indul, mint mi”.

Fo­tó: VIASAT3 /Sághy Tímea

Kifejtette azt is, hogy a tanulás fontos számára. „Az élet folyamatosan tanít. Törekszem arra, hogy állandóan képezzem magam, és szélesítsem a látóköröm. Szerencsére nagyon színvonalas középiskolában sajátítottam el az alaptudásom, amire az egyetemi tanulmányaim során építkezem. Jövőre diplomázom, és már nézegetem a mesterképzéseket, hogy melyikre jelentkezzek”mondta Gáspár Evelin a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top