Sztárok

Fordulat Hajdú Péter és Sarka Kata válóperén

Úgy látszik, hamarosan véget ér Sarka Kata és Hajdú Péter válási kálváriája. Ezúttal a házaspár mindkét tagja megjelent a bíróságon.

Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra jóban vannak

Hajdú Péter és Sarka Kata régen értett egyet ennyire. Harmadik alkalommal már mindketten megjelentek a bíróságon: az első perre ugyanis egyikük sem ment el, a másodikon pedig csak Sarka Kata volt jelen. Hajdú Péter és leendő exfelesége 1 éve jelentették be, hogy megromlott a házasságuk, de egy ideig még küzdöttek érte, míg végül belátták, hogy ez a helyzet senkinek sem jó. Kata azóta egy üzletember oldalán találta meg a boldogságot, Péternek pedig amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért a kapcsolata Eszterrel

Most már biztos: elkezdődött a válóper, amit eddig húztak-halasztottak, most viszont már teljesen biztosak benne, hogy hivatalosan is külön folytatják. Először tavaly novemberben kellett volna megjelenni a tárgyaláson, de mindketten otthon maradtak. Az eljárást meg is szüntették emiatt, de ez nem azt jelenti, hogy a kereset nem kerülhet újra bíróság elé” – jelentette ki akkor Sarka Kata. 

A második felvonás idén áprilisban volt, de Péter ismét nem jelent meg a bíróságon, így újra megszüntették az eljárást. „Egyszerűen nem volt kedvem ehhez a felhajtáshoz, semmi sem sürget” – mondta Hajdú Péter. Az egykori szerelmespár múlt kedden jelent meg harmadszor a járási bíróságon – írja a Story magazin. „Miközben a folyosón várakoztam, elsétált mellett Sarka Kata az ügyvédjével, majd nem sokkal később Hajdú Péter is a sajátjával” –mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú. 

Péternek és Katának a törvény szerint 90 napja van, hogy újabb keresetet adjanak be. A Story információi szerint a gyerekek elhelyezéséről és a gyerektartásról már megállapodtak, így a válás egyik sarkalatos pontja valószínűleg a mesés vagyon elosztása lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top