Sztárok

Szíj Melinda mesés volt a fehér ruhájában

Nem szereti a nagy felhajtást, nem a stílusa, és távol áll tőle az is, hogy túl színpadias legyen. A neki tervezett fehér ruhában Szíj Melinda mesésen nézett ki.

A hétvégén szép élménnyel lett gazdagabb Szíj Melinda. Minderről ő maga számolt be rajongóinak a közösségi oldalán, ahol rengetegen gratuláltak neki, és a videóját több mint 100-an osztották meg eddig. 

Bár Szíj Melinda nemigen beszél a magánéletéről, sokan szívesen látnák őt menyasszonyi ruhában. Korábban volt is, aki megjegyezte: ez a fellépőruha éppen olyan, amilyenben a nagy napon az énekesnőt elképzelné. 

„A fellépőviseletemet az édesanyámtól kapott ruhaanyagból Finta Tamás divat- és stílustervező készítette” – mondta korábban Szíj Melinda, akinek máskor is megdicsérték a ruháját.  „Nagyon elegáns lett a ruha, illik Melindánk személyiségéhez! A tervező kifinomult ízlésvilágát dicséri meg, a modell bájosan csinos! Gratulálok!” – írta az egyik rajongója.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top