Sztárok

Tóth Vera a magánéletéről vallott

Tóth Vera szuper jó formában van, és annyira boldog, hogy saját bevallása szerint néha nem is tud mit kezdeni az érzéssel.

Tóth Vera nemrég bútorozott húga, Tóth Gabi mellé, aki pár hónapja szakított párjával.  Az énekesnő kirobbanó és boldogabb, mint valaha. Szakmai élete sikeresebb nem is lehetne, súlyfeleslegétől is sikerült megszabadulnia. A legjobban azonban annak örül, hogy megvált a lelki terheitől, nem cipeli őket tovább – írja a Bors.

„Mostanában már nem görcsölök rá semmire. Miért is tenném, hiszen minden sikerül. Életem legjobb időszakát élem, leraktam a testi és lelki terheket. Annyira jól érzem magam, hogy néha nem is tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel. Időközben arra is rájöttem, hogy állandó társ nélkül is boldog lehetek. Az élet bebizonyította számomra, hogy egyedülálló nőként is boldog lehet az ember. Ezért néha csodálkozom is az olyan ismerősökön, akik mindent attól tesznek függővé, hogy épp van-e párkapcsolatuk, vagy nincs” – mondta Tóth Vera a lapnak.

Fotó: Tóth Vera Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top